6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Emniyette devir teslim

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Osman Balcı devir-teslim töreni ile görevine başladı.

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Tokat Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş görevini Tokat İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Osman Balcı'ya törenle teslim etti.

İl Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan törende polis mangasını selamlayan Tokat'ın yeni İl Emniyet Müdürü Osman Balcı, tek tek müdür yardımcılar ve şube müdürleri ile tokalaştı. Makamda düzenlenen törende konuşma yapan Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Aktaş, Balcı ile daha öncede birlikte görev yaptıklarını belirterek, "Tecrübeli, bilgili, azimli ve enerjisi yüksek bir emniyet müdürümüze görevi devretmekten çok büyük mutluluk duyuyorum. Kaldığımız yerden devam edip bayrağı daha ilerilere daha yükseklere götüreceğine ve Tokat'a en iyi şekilde hizmet edeceğine eminim. Kendisine hayırlı uğurlu olsun diliyorum" dedi.
Tokat İl Emniyet Müdürü Osman Balcı ise en büyük şansının görevi çok değer verdiği meslek büyüğünden devralmak olduğunu ifade ederek, "Kendisi ile daha önce birlikte çalıştık. Fikirlerine, çalışmalarına çok değer verdiğim hem meslek büyüğüm hem ağabeyim. Bundan dolayı çok mutluyum. Sizlerde bizlerde kamu görevi yapıyorsunuz. Bundan sonra inşallah beraber çalışcağız" diye konuştu.
Yapılan devir-teslim törenin ardından Balcı'yı ilk ziyaret eden Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin oldu.

Öte yandan yaklaşık 2 yıldır Tokat İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan Mustafa Aktaş polis mangasını selamlayarak meslektaşları ile vedalaştı. Aktaş, polis lojmanlarında polis aileleri vedalaşarak Sakarya'ya hareket edecek.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2011 Salı 14:42:10
Güncelleme :22 Kasım 2011 Salı 14:46:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?