3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Emniyet'te görev devir teslimi

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü'nden Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İhsan Ünal, görevini İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın'a teslim etti.


Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile yapılan atamada KOM Dairesi Başkan Yardımcılığı'ndan Tokat'a İl Emniyet Müdürü olarak atanan Ömer Aydın, ilk olarak Vali Dr. Recai Akyel'i makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrasında ise polis lokalinde yapılan devir teslim törenine geçildi. Vali Dr Recai Akyel, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kaya, Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Sami Dutoğlu, 48. Piyade Alay Komutanı Piyade Kıdemli Albay Nigail Guzey, daire müdürleri ve emniyet teşkilatı mensupları katıldığı törene de konuşma yapan Çanakkale İl Emniyet Müdürü İhsan Ünal, Tokat'ta görev yaptığı sürede yanında olan herkese teşekkür etti. Ünal, "Halka hizmeti hakka hizmet anlayışı ile zaman merhumu gözetmeden 24 saat vermeye çalıştık. Tokat huzurlu illerin başında. Bu da bizler ve valimizin gayretlerin göstergesi olduğunu düşünüyorum" dedi.


Tokat İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın ise konuşmasında teslim almış olduğu hizmet bayrağını daha da yukarılara taşımak ve var olan huzur ortamını sürdürmek için elinden gelen her türlü gayret ve çabayı göstereceğini kaydetti. Aydın, "Vatandaşlarımızın var olan güvenini tam olarak kazanıp bizlere daha fazla destek olmalarını sağlayacağız. Mesai arkadaşlarımızla bir birimizle kaynaşmayı ihmal etmeyeceğiz" diye konuştu.

Son olarak konuşan Vali Akyel de Çanakkale'ye atanan Ünal'a yeni görevinde başarılar dilerken, Tokat'ta göreve başlayan Aydın'a 'hoş geldin' dedi. Vali Akyel, konuşmasında vatandaşların duyarlı olarak yaşanan her türlü gelişmeyi polis ve jandarma teşkilatına bildirmeleri yönünde uyarıda bulundu. Devir teslim töreninde Vali Akyel, günün anısına her iki emniyet müdürünü de plaket verdi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2007 Cuma 17:35:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mustafa AKGÜL IP: 78.163.135.xxx Tarih : 30.12.2007 15:19:15

Çok kıymetli il emniyet eski müdürümüz sayın İhsan ÜNAL a bundan sonraki görevyerindede başarılarının devamını diler.Yeni il emniyet müdürümüz sayın Ömer AYDIN a hoşgeldiniz diyor başarılar diliyorum.