30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

Emniyette terfi heyecanı

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaparken bir üst rütbeye yükselen 17 personel için terfi töreni düzenlendi.

Tokat Polis Lokali’nde düzenlenen törene Tokat Valisi Şerif Yılmaz, yanı sıra İl Emniyet Müdürü Osman Balcı, emniyet amirleri ve aileleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdür Osman Balcı, il genelinde toplam 49 personelin bir üst rütbeye yükseldiğini söyledi.

Vali Yılmaz ise bir üst rütbeye terfi eden personeli ve ailelerini kutlayarak başarılarının devamını dileyerek, “Tokat genelinde güvenlik ve asayişinin sağlanmasında güvenlik güçlerimiz el birliği, gönül birliği ile fedakarlık yapmak suretiyle, mesai gözetmeksizin çalışıyor. Yeni rütbelerinin Emniyet Müdürlüğü personeline ve ailelerine hayırlı uğurlu olması diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Tokat il merkezinde görev yapan ve bir üst rütbeye terfi eden 34 personele rütbeleri takıldı. 2. Sınıf Emniyet Müdürü olarak görev yaparken 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi eden Mustafa Kihtır’ın rütbesi Vali Şerif Yılmaz ve Mustafa Kihtır’ın eşi tarafından takılırken, 3. Sınıf Emniyet Müdürü olarak görev yaparken 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi eden Raşit Boyraz ve Adnan Karayel’in rütbeleri ise İl Emniyet Müdürü Osman Balcı ve eşleri tarafından takıldı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2012 Çarşamba 17:58:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?