30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

Engelli ailelere Ramazan yardımı

Sakatlar Derneği Tokat Şube Başkanı Ali Aras, 50 engelli vatandaşa Ramazan ayı dolayısı ile gıda yardımı yapıldığını söyledi.

Engelsiz Yaşam Parkı'nda düzenlenen programda açıklamalarda bulunan Başkan Aras, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da destek veren hayırseverlere teşekkür etti.

Başkan Aras, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası’ndan 15 koli, DİMES 15 koli, MHP İl Başkanlığı 15 koli, CHP 5 koli olmak üzere toplam 50 koli yardım malzemesini ihtiyaç sahiplerine teslim etmek üzere aldıklarını söyledi. Yapılan yardımların örnek olması temennisinde bulunan Başkan Aras, “İstiyorum ki bütün sivil toplum örgütleri olsun, iş adamları olsun daha farklı yardımlarda bulunsun. Bu Ramazan ayında engellilerimizle, fakirlerimizle bir olursak o kadar güçlü millet olacağımızı düşünüyorum. Dertler sorunlar paylaştıkça azalır. Bizde dernek olan mağdur engelli kardeşlerimizi sorunlarını hem kamuoyuna hem de durumu iyi olan iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşmaya hazırız” dedi.

Başkan Aras, sadece gıda maddesi değil tekerlekli sandalye, koltuk değneği vb. engellilerin mağduriyetlerini giderecek malzeme yardımı da yapılabileceğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2012 Cuma 18:18:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?