7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Engellilere özel ATM

Engelli bireylerin bankacılık işlemlerini ATM'den kolay ve bireysel şekilde yapabilmesini sağlayan 'Erişilebilir Bank24 Projesi' Tokat'ta da hayata geçti.

Engelsiz Yaşam Parkı girişinde düzenlenen programa Vali Yardımcısı Bülent Karacan, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Hacer Denizci Yüce, Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan ile Sakatlar Derneği Tokat Şube Başkanı Ali Aras ile davetliler katıldı.

Açılışta konuşma yapan Denizci Yüce, Çorum ve Samsun'dan sonra Tokat'ta bölge olarak 3'ncü Türkiye genelinde 20'nci engelli ATM'si açtıklarını kaydetti. Banka bünyesinde kurdukları operasyon merkezi bünyesinde çalışan 100 kişiden 65'inin engelli olduğunu belirten Denizci Yüce, çok iyi bir ekip ve aile havası oluşturduklarını söyledi.

Başkan Çiçek ise engelli vatandaşların kullanabileceği ATM'nin hizmete girmesinden mutlu olduklarını, engelsiz yaşam parkında çok daha farklı unsurların yerleşmesini ümit ettiklerini kaydetti. Kurdele kesilerek açılışı yapılan ATM'den bedensel ve görme engelli bireyler işlem yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2011 Çarşamba 15:29:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?