3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Enişte cinayeti zanlısı yakalandı

Samsun'da, aralarında çıkan tartışma sonucu eniştesini cadde ortasında tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı, Tokat'ın Erbaa ilçesinde yakalanarak Samsun'a getirildi.


Edinilen bilgiye göre, olay Atakum beldesi Cumhuriyet Mahallesi Barış Caddesi üzerinde dün gece saat 01.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Bafra Belediyesi'nde çalışan Faruk Aydemir (39), ilçede aynı binada oturduğu kayınbiraderi İbrahim A. ile birlikte Samsun'a geldi. Samsun sahilinde bir restoranda birlikte içki içtiği ileri sürülen enişte ve kayınbirader, aynı araçla restorandan ayrıldıktan sonra giderken aralarında tartışma çıktı.

Çıkan tartışma sonucu İbrahim A.'nın, eniştesi Faruk Aydemir'i tabancayla vurduğu ileri sürüldü. Olaydan sonra 55 NU 444 plakalı kapalı kasa kamyonet ile kaçan İbrahim A, Tokat'ın Erbaa ilçesinde yakalanarak Samsun'a getirildi.

Katil zanlısı, Samsun'da Adli Tabiplik'te sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. İbrahim A.'nın, eniştesini kendisine çirkin sözler sarf ettiği için vurduğunu söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2007 Pazartesi 22:46:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?