20
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Erbaa'da ilk ÖSS sınavı

Bu yıl ilk kez ÖSS sınav merkezi olarak kabul edilen Tokat'ın Erbaa ilçesinde heyecan görülmeye değerdi.

Erbaa'da bu yıl ilk kez düzenlenen ÖSS sınavına 9 okulda bin 703 öğrenci katıldı. Önceki yıllarda birkaç gün önceden sınav yerini öğrenmek için ilçe dışına çıkan öğrenci ve velileri bu yıl bu sıkıntıyı yaşamadı.

Erbaa'nın sınav merkezi olması dolayısıyla sınav gecesini evlerinde rahat ve huzurlu bir ortamda geçiren öğrenciler, sabahın erken saatlerinde okul bahçesine geldiler. Öğrencilerin mutluluğunu ve heyecanını Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan da ortak oldu.

Başkan Yenihan, okul bahçesine giderek sınava girecek olanlara başarı dileklerinde bulundu. Veli ve öğrenciler ile sohbet eden Ahmet Yenihan, " Şahsım ve kurumum olarak 3 yıl önce müracaat ettiğimiz ve bu yıl gerçekleşen Erbaa'mızın ÖSYM olması sizleri mutlu ettiği kadar beni de çok mutlu etti. İnanın bu gece sanki ben de sınava girecek bir öğrenci veya velisi kadar heyecanlı ama aynı zaman da mutluydum. Belediye olarak çocuklarımızın başarısı ve rahat bir ortamda sınav yapabilmeleri için her türlü tedbiri aldık. Ses ve gürültü kirliliğini önlemek amacı ile trafik polislerimize destek amacı ile bu gün sınav süresince zabıta personelimiz de görev yaptı.Çocuklarımızın sınav süresince su ,kalem silgi açacak gibi ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlamak amacı ile bir gün önceden masalarına bırakarak ihtiyaçlarını belediyemiz tarafından temin ettik. Bizler de çocuklarımızın başarısına bir nebze de olsa katkı sağlar isek bununda mutluluğu bize yeter" dedi. Öğrenciler ve veliler ise katkılarından dolayı Belediye Başkanı Ahmet Yenihan'a
teşekkür ettiler.
 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2009 Pazar 16:22:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?