3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Erbaa'da toplu konut sevinci

Tokat'ın Erbaa İlçe Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, büyük hayallerle başladıkları dev toplu konut projesini tamamlamanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde 408 dairelik Tepeşehir Toplu Konutları'nın tapu dağıtım töreni yapıldı. Tapu dağıtım töreninde bir konuşma yapan Başkan Yenihan, büyük hayaller ile başladığı dev projeyi alnının akı ile tamamlamanın haklı gururunu yaşadığını ifade ederek, "Erbaa'mıza bu denli modern sağlıklı ve yaşanabilir bir kent katmamızda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Üyeler adına konuşan Salih Kuru, Başkan Yenihan'a teşekkür ederek, "Bizleri böylesine modern ve sağlıklı ve ekonomik ev sahibi yaptığı için kendisine Allah'tan sağlıklı hayırlı uzu ömür dilerim" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından konutların tapuları eski Devlet Bakanı Dr. Reşat Doğru ve Erbaa Belediye Başkanı Yenihan tarafından hak sahiplerine teslim edildi.

130 bin metrekarelik alanda 3'er katlı, her katta 4 daire 34 blok ve 408 daireden oluşan konut bölgesinde ayrıca 16 derslikli ilköğretim okulu, 200 öğrencilik yatılı kız ve erkek öğrenci yurdu, 3 bin metrekarelik dini tesis camii alanı, 3 adet semt spor alanı, 1 adet çocuk oyun parkı, her blok için otopark ve 40 bin metrekarelik yeşil alan mevcut. İmar ve şehircilik açısından bölgesinin en iddialı projesinde merkezi ısıtma sistemi, her blok için uydu anten sistemi, yangın alarmlı trifaze elektrik sistemi, boyler sistemli, güneş enerjisi sistemi bulunuyor.

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2007 Perşembe 17:50:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet IP: 85.110.183.xxx Tarih : 17.07.2007 00:14:24
süper oldu evi biz kazandık