6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Erbaa'da uyuşturucu operasyonu

Tokat'ta narkotik köpeği Cesur'un katılığı ilk operasyonunda 4 kilo 74 gram esrar ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.


Tokat'ın Erbaa İlçesinde B.Y. ve H.T. isimli şahısların ellerinde bulundurdukları yüklü miktardaki esrar maddesini Batı illerine sevk etmek üzere oldukları bilgisi üzerine operasyon düzenlendi.

Tokat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar esnasında B.Y. isimli şahıs 2 kilo 700 gram kubar esrar maddesini pazarlamak üzere Erbaa ilçesine getirdiği sırada yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü kuvvesinde yeni görevlendirilen narkotik detektör
köpeği Cesur, şüphelinin evinde yapılan aramada ise 280 gram kubar esrar maddesi ile yine olayda firari olarak aranmakta olan diğer şüphelinin evinde ise 1 kilo 94 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. Yapılan operasyonda toplam 4 kilo 74 gram esrar maddesi bulundu. Adli makamlara sevk edilen şahıslardan B.Y. isimli şahıs tutuklanırken, H.T. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 15:00:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?