7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Erbaa'ya 100 yataklı yurt

ERBAA'YA 100 YATAKLI ERKEK ÖĞRENCİ YURDU

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Erbaa'ya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile erkek öğrenci yurdu kazandırılacağını söyledi.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde çeşitli temaslarda bulunan Vali Yılmaz, Erbaa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Erkek Öğrenci Yurdu inşaatını inceledi. Vali Yılmaz, inşaatın yüzde 65'inin bittiğini ifade ederek, "Güzel ilçemiz Erbaa'ya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız aracılığı ile çok güzel bir erkek öğrenci yurdu kazandıracağız. Yaklaşık 100 öğrencimize hizmet verecek olan bu yurdumuzun çalışmaları hız kesmeden tamamlanarak bir an evvel hizmete sokacağız" dedi.

Vali Yılmaz, inşaat alanındaki incelemelerin ardından öğrenci yurdunun yanında bulunan Yılmaz Kayalar Anadolu Lisesi'nde öğrencileri ziyaret ederek sohbet etti.

Vali Yılmaz ayrıca, beraberinde Erbaa Kaymakamı Erdal Çakır, Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan ile birlikte OSB ve Erbaa Devlet Hastanesi'ndeki incelemelerinin ardından evde tedavi hizmeti gören hipertansiyon ve depresyon hastası Mukime Aydoğanoğlu'nu ziyaret ederek, yakınları ve doktorlarından bilgi aldı.

ERBAA'YA 100 YATAKLI ERKEK ÖĞRENCİ YURDU
ERBAA'YA 100 YATAKLI ERKEK ÖĞRENCİ YURDU
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2011 Cuma 14:57:01
Güncelleme :29 Nisan 2011 Cuma 17:38:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erkan IP: 78.167.130.xxx Tarih : 30.04.2011 21:19:45

Turhal daki yurt inşaatı bitirildi. Kullanıma hazır. Darısı Erbaalıların başına. Ha bir de Büyük Otelimizin yanında aylardır çivi çakılamayan Huzur evi inşaatı var. Sanırım unutuldu. Turhallılar teşekkür ediyor sayın valim Turhal Yurt İnşaatı duraklama dönemine mi girdi