30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

Esnaf imza topladı

Tokat’ta yol çalışmaları nedeni ile trafiğin tek şeritten sağlanması sonucu birçok kaza meydana gelirken, esnaf işlerin hızlandırılması için imza topladı.

Tokat-Sivas Karayolu SGK Kurumu ile Fatih Cami arasında belediye tarafından yaklaşık 3 hafta önce başlatılan yol çalışmalarında alt yapı çalışması tamamlanırken, doğalgaz ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

Trafiğin tek şeritten sağlanması sonucu birçok kaza meydana gelirken, en son yaşanan kazada 11 yaşındaki Aleyna Berge hayatını kaybetti. Yaşanan trafik kazalarının artması üzerine 70’e yakın esnaf dilekçe yazarak imza topladı. Esnaflardan İlkay Şemsettinoğlu yol çalışmaları nedeni ile birçok kazanın yaşandığını, bu anlamda unutulan eski cezaevi arkasından geçen yolun biran önce trafiğe açılmasını arzu ettiklerini söyledi. Başka can ve mal kayıplarının yaşanmaması için yetkililerin acilen harekete geçmesini beklediklerini ifade eden Şemsettinoğlu, işlerin hızlandırılması gerektiğini kaydetti.

Öte yandan belediye tarafından yapılan yol çalışmalarında asfaltlama işi için doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının beklendiği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2012 Perşembe 13:48:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?