2
Mayıs
2024
Perşembe
TOKAT

Esnaftan sağlık hizmeti

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından Tokat Sanayi Sitesi'nde hizmete sunulan sağlık ocağı esnafı rahatlattı.

Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan, mülkiyeti kooperatife ait olan sağlık ocağının sanayi esnafına büyük bir rahatlık sağladığını söyledi. Aydoğan, "Sağlık ocağının devreye girmesiyle esnafımız iğne vurdurmak ve tedavi olmak için işini gücünü terk etmek suretiyle şehir içindeki sağlık ocakları veya hastanelere gitmek için zaman harcamaktan kurtuldu. Bu hizmetten esnafımızın memnun olduğunu görmek bizleri sevindiriyor. Biz kooperatif olarak sadece kredi bazında değil, esnaf ve sanatkarımızı ilgilendiren her noktada, her konuda destek vereceğiz. Bu anlayışla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Aydoğan, sanayi esnafının yoğunlukla bulunduğu bölgede sağlık hizmeti konusundaki eksikliğin giderildiğini ifade ederek, "Sanayideki yöneticilerimizin görüşleri doğrultusunda, sanayimizdeki sağlık ocağı eksikliğini de göz önünde bulundurarak buraya bir sağlık ocağı yaptık. Bütün demirbaşı kooperatifimiz ve sanayideki odalarımızla birlikte karşılayarak açtığımız sağlık ocağı yaklaşık 3 aydır yoğun bir şekilde hizmet veriyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2005 Perşembe 13:23:37
Güncelleme :15 Temmuz 2005 Cuma 12:37:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?