6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Esrar operasyonunda 3 tutuklama

Tokat'ta, alıcı kılığına giren polise esrar satmak isteyen 3 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Turhal İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce yapılan istihbarı çalışmalar sonucunda ilçe merkezinde bir evde esrar maddesi olduğu ve satışının yapıldığı tespit edildi.

Düzenlenen operasyonda yakalanan kişinin ifadesinde esrar maddesini ilçe dışından aldığının tespit edilmesi üzerine operasyon ağı genişletildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü görevlileri ile yapılan ortaklaşa çalışmada alıcı kılığına giren polise bir köyün girişinde esrar satmak isteyen şahıslar suç üstü yakalandı.

Yakalanan şüphelilerin ikametleri ve üzerlerinde yapılan aramada; 8 ayrı poşet içerisinde içime hazır 1 kilo 100 gram esrar maddesi, 2 adet tabanca, 7 adet 7.65 mm. çapında fişek, 1 adet kuru sıkı tabanca, 10 adet kuru sıkı tabanca fişeği ve 1 adet sustalı bıçak ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve ruhsatsız tabanca bulundurmak suçları ile ilgili olarak yapılan soruşturma sonucunda adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli şahıs tutuklanarak Zile Cezaevi'ne gönderildi.

Öte yandan, Tokat İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu, uyarıcı madde ticaretinin önlenmesi ve vatandaşların bu maddelerin zararlı etkilerinden korunmasına yönelik yürütmekte olduğu çalışmalar kararlılıkla aksatılmadan sürdürülmekte olduğu bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2008 Salı 11:58:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
olgun akın IP: 88.252.34.xxx Tarih : 16.03.2008 08:57:35

turhal emniyetini kutluyorum. yakalamak işini emniyetimiz yaptı şimdi yargıda sıra.ben ceza ların yetrli olduğuna inanmıyorum.bence planlı adam öldürmeye teşebbüs bizzat uygulamadan yargılanmaları gerek..ve hapis hanede yattığı süre içerisinde bu adamların tedavi edilmeleri gerekiyor.saygılar sunuyorum