7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Festival kortejle açıldı

Kültür ve Sanat Festivali Açılışı Yapıldı…


Tokat Valisi Dr. Recai Akyel, Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu sene 14. cüsü düzenlenecek olan 14. Geleneksel Turhal Kültür ve Sanat Festivalinin açılış programı olan Festival Kortejine katıldı.

Korteje ayrıca AK Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Osman Demir, Turhal Kaymakamı Mehmet Ünlü, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı. Kaymakamlık kavşağından başlayan kortej Cumhuriyet Caddesi üzerinden yürüyerek Cumhuriyet Meydanında son buldu.

Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Ali Gözen ‘’ Bu sene 14.sünü yapacak olduğumuz geleneksel kültür festivalimize hepiniz hoş geldiniz. Her türlü etkinliklerimizde bizleri yoğun mesaisine rağmen yalnız bırakmayan sayın valimize buradan sizlerin adına teşekkür ederim. 3 gün boyunca çeşitli etkinliklerle devam edecek olan şenliğimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum’’ dedi.

Programla ilgili konuşma yapan, Tokat Valisi Dr. Recai Akyel ‘’ Hepinizi devletim, hükümetim, vilayetim ve şahsım adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Amacımız vatandaşlarımızın mutlu olması, vatandaşımızın mutluluğu bizim mutluğumuz üzüntüleri bizim üzüntülerimizdir. Amacımız her zaman vatandaşımız arasında olmak, onlarla beraber olmak bu bizlere Sayın Cumhurbaşkanımızın Sayın başbakanımızın talimatıdır. Türkiye Cumhuriyeti olarak amacımız siz vatandaşlarımızı mutlu etmektir. Sizlerden de bir ricam var siz değerli vatandaşlarımızın çok çalışması ve üretmesini istiyoruz’’ dedi. Vali Akyel’in konuşmasının ardından program çeşitli etkinliklerle devam etti.

Levent Özbakır
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 23:15:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?