30
Mayıs
2024
Perşembe
TOKAT

Filistinliler için yardım kampanyası

Tokat'ta, Filistinliler için başlatılan ayni ve nakdi yardım kampanyasına Tek Gıda İş Sendikası üyeleri de destek verdi.


Elden Ele Yarımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde başlatılan sivil toplum örgütlerinin desteklediği yardım kermesinin son günü yoğunluk yaşandı.

Yaprak Tütün İşletmelerinde çalışan işçiler tarafından desteklenen kampanyada kadınlar evlerinde yaptıkları kuru pasta, tatlı, vb. ürünleri satarak kampanyaya destek verdi. Tek Gıda İş Sendikası Tokat Şube Başkanı Suat Karlıkaya, sendika öncülüğünde cuma ve çarşamba günü olmak üzere kermeste yiyecek ihtiyacının karşılanarak nakdi geri dönüşümünün sağlandığını söyledi.

Karlıkaya, "Kermesin son günü işçi arkadaşlarımız evlerinde hazırladıklar yiyecekleri getirdiler. Öğle yemeğini de işçiler burada yiyerek maddi anlamda destek olacaklar. Filistin'de olan olaylara içimiz acıyor. Bu anlamda elimizden gelen yardımı yapmak adına kampanyaya destek verdik. Yardımlarımızın yerine ulaşarak Filistin halkının yaralarına merhem olmasını temenni ediyoruz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 14:39:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?