8
Mayıs
2024
Çarşamba
TOKAT

Gazete ilanı ile evlenme teklif etti

Çorumlu genç, üniversitede okuyan kız arkadaşına gazete ilanıyla evlenme teklif etti.
Çorum’da toptancılık yapan Abdulkerim isimli genç, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde okuyan sevgilisine, Tokat Gazetesi’ne yarım sayfa ilan vererek evlenme teklifinde bulundu.

Gazete ilanında, "Güllerin bahçesinde geçse de ömrüm, senin gibi yari bulamam ben gülüm. Gülü koklamak olsa da ölüm, senin için ölmeye değer be gülüm" şeklindeki dörtlükle sevgilisine duygularını ifade ederek evlenme teklif eden çılgın aşık, sevgilisine daha önce evlenme teklifinde bulunduğunu ancak kabul etmediğini ve kendisinden sıra dışı bir evlilik teklifi beklediği için böyle bir yöntem seçtiğini söyledi.

Gazetede çıkan evlenme teklifini kız arkadaşına vermek için Tokat’a gelen Abdulkerim, "Olcay’la çıkmaya başladıktan bir süre sonra sürekli evlilik üzerine konuştuk. Olcay bana, ’Evlilik üzerine konuşmamıza rağmen herhangi bir teklifte bulunmadın’ dedi. O an evlenmeyi teklif etmeme rağmen kabul etmedi ve benden değişik bir evlenme teklifi istedi. Bir arayış içerisine girdim ve aklıma gazeteye ilan vermek geldi. Gazeteye ilan vererek Olcay’a evlenmeyi teklif ettim" dedi.

Kız arkadaşı Olcay’ın gazete ilanından henüz haberinin olmadığını ve gazeteyi kız arkadaşına götürerek sürpriz yapacağını belirten Abdulkerim, "Nişan tarihimiz belli oldu, bu sadece verilmiş bir sözün yerine getirilmesi. Tokat’ta olduğumu bilmiyor, ben gazeteyi kendisine ulaştıracağım. Bu defa teklifimi kesin kabul eder" diye konuştu.

TOKAT (İHA) -
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2004 Pazar 14:10:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?