2
Mayıs
2024
Perşembe
TOKAT

Geç oldu temiz oldu

Tema vakfı tokat il temsilciliği uçurtma şenliğini başardı. Tema Vakfı Tokat İl Temsilciliği'nin geleneksel hale getirdiği uçurtma şenliği geçen haftaki yağışlardan dolayı ertelemişti. Bu hafta İl Çevre ve Orman Müdürlüğü'nün organizesinde 5 haziran etkinliklerinin Almus Orman Evleri'nde, düzenlene pikniğe uçurtma şenliği eklendi.

Öğleden sonra Tokat Seyahat firmasının iki aracı ve halkın kendi imkanları ile kalabalık bir katılımla Eti Alhunlar Ticaret'in ana sponsorluğunda 'güzel uçurtma', 'en yükseğe çıkan uçurtma', 'en güzel uçurtma şiiri' ve 'en güzel uçurtma' resmi birincilerine bisiklet, ikinci ve üçüncülerine futbol topu verildi. Etkinlikte ayrıca, katılan herkese çekiliş numarası ile çeşitli hediyeler verildi.

Hediyelerini veren Alhunlar Ticaret sorumlusu Cengiz Alhun, bu tür etkinliklerin insanların kaynaşması için çok önemli olduğunu ve bir beraberlik mesajı verdiğini söyledi.

Tema Vakfı Tokat İl Temsilcisi Mustafa Yarılan da, Tema Vakfı'nı halkın bağrına bastığını ve katılımın bunun göstergesi olduğunu söyleyerek tüm katılanlara teşekkür etti.

Mustafa Yarılan-Kenthaber/Tokat
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2005 Pazartesi 11:32:22
Güncelleme :8 Haziran 2005 Çarşamba 11:35:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?