30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

Gençay güven tazeledi

Tokat Kuyumcular Derneği Başkanı Yaşar Gençay, yapılan genel kurulda güven tazeledi.

Tokat’ta 25 yıldır faaliyet gösteren Kuyumcular Derneği genel kurul toplantısında mevcut Başkan Gençay ile yola devam kararı alındı. Yaşar Gençay, başkanlığında oluşan yönetimde Mustafa Kılıç, Süleyman Bulut, Burak Dökülen yer aldı. Başkan Gençay, yönetimi gençlerden oluşturduklarını, Türkiye ve dünyadaki gelişmelere sivil toplum örgütü olarak sessiz kalmayacaklarını ve daha aktif olacaklarını söyledi.

Kuyumculuğun güvene dayalı bir meslek olduğuna dikkat çeken Başkan Gençay, “Müşterimizin bize, bizim de müşteriye güven duyma mecburiyetimiz var. Güven yoksa alışverişlerin tadı, tuzu yok demektir. Dernek olarak beraberliğe ve güven ortamını geliştirecek faaliyetlerde bulunuyoruz. En önemlisi dürüstlük ilkesinden taviz vermeden müşteri karşısında dik durabilmektir. Meslektaşlar arasında kardeşlik, arkadaşlık ve yardımlaşma bilinci yerleştirme en büyük çabalarımız arasındadır” dedi.

Başkan Gençay, kuyumcular olarak çeşitli sosyal aktiviteler düzenleyerek birlikte olmaya çalıştıklarını, dernek olarak kuyumcuların güvenliğini sağlamanın yanında olaylarda bilirkişi olmak gibi bazı görevlerde üstlendiklerini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2012 Perşembe 14:07:46
Güncelleme :19 Nisan 2012 Perşembe 14:09:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?