20
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Görme engelli öğrencilerden piyes

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda görme engelli öğrencilerin hazırlayıp sundukları 'Polis Haftası' etkinliklerinde polisleri güldürdü.


İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek ve davetlilerin katıldığı etkinlikte sunum, şiir ve piyes gösterisi yapıldı.

Görme engelli öğrenciler hazırladıkları piyeste polis teşkilatının hayatından kesitleri esprili tarzda uyarlayarak sunarken, polis memurlarını gülmekten kendini alamadı. Programda konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ın eğitime verdiği öneme değinerek, "Ben ilimizi böyle bir emniyet müdürüne sahip olduğu için çok şanslı görüyorum.

Toplum polisinin okullarımızda gerçekleştirdiği bilinçlendirme çalışmaları, trafik polislerinin okulları ziyaret ederek öğrencilerimizi trafik konusunda eğitme çabaları, okulların bakım ve onarımı konusunda ve eğitimin hemen hemen her alanında bizlere yapmış oldukları katkılardan dolayı gerçekten Emniyet Teşkilatı'na ne kadar teşekkür etsek azdır" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 18:02:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tarık serhat IP: 212.175.112.xxx Tarih : 8.04.2009 18:49:55

programı izleyenler arasındaydım.bence kurumlar arası bu tür işbirlikleri yapılmalı.umarım seneye de yapılır.geleneksel hale gelirse bence daha da güzel olur.