5
Mayıs
2024
Pazar
TOKAT

Gözünü kırpmadan öldürdü

Tokat'ın Almus ilçesinde bir şahıs, ilk önce kendisinden ayrılmak isteyen karısını vurdu daha sonra ise silahı başına dayayarak intihar etti.

KARISI ÖLÜNCE TABANCAYI BAŞINA DAYAYIP İNTİHAR ETTİ

Edinilen bilgiye göre, Haskız Elik (25), Tekirdağ'da özel bir fabrikada çalışan eşi Ali Elik (32) ile arasında yaşanan geçimsizlik dolayısıyla Almus ilçesine bağlı Karadere köyüne gelerek anne ve babasının evine yerleşti. İddiaya göre, 8 yıllık evli olduğu kocasından boşanmak isteyen Haskız Elik'in annesinin evine gece saat 03.00'te gelen Ali Elik, ruhsatsız tabancasıyla ateş açtı.

Talihsiz kadın vücuduna isabet eden 4 kurşunla olay yerinde hayatını kaybederken, cinnet geçiren Ali Elik daha sonra tabancayı başına dayayıp ateşledi. Ağır yaralanan şahıs, kaldırıldığı Tokat Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

BOŞANMA DAVASI HENÜZ BAŞLAMAMIŞTI

Karadere Köyü Muhtarı Hayri Sevgioğlu, Tekirdağ'dan köylerine dönen çifti bir aydır yatıştırmaya çalıştıklarını söyledi. Annesinin yanına sığınan Haskız'ı kocasının tabancayla ateş açarak öldürdüğünü ifade eden Sevgioğlu, sonrada cinnet geçiren kocasının kendi başına ateş açarak intihar ettiğini söyledi. Kadının boşanmak için mahkemeye başvurduğunu ifade eden Sevgioğlu, henüz boşanma davasının başlamadığını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2014 Perşembe 17:24:22
Güncelleme :11 Şubat 2014 Salı 12:37:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?