3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Gürer'den yatırım değerlendirmesi

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ercan Gürer, Tokat'ta son 5 yılda yapılan yollar, okullar, sağlıkta yapılan atılımlar cumhuriyet tarihi boyunca her dönemin en az iki katı kadar olduğunu söyledi.

Öğretmenevi'nde basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Gürer, 22 Temmuz seçimler sonrasında görevi devralırken, çeşitli ortamlarda basın mensupları ile bir araya geldiğini fakat yakından tanıma ve sohbet imkanı bulamadığını kaydetti. Bu düşünce ile bir arada olmak için organize yaptıklarını ifade eden Gürer, parti olarak kentte yaptıkları çalışmalarla ilgilide açıklamalarda bulundu.

Gürer, AK Parti iktidarının 5. yılında Tokat'ın yatırımlardan en üst seviyede faydalanan iller arasında bulunduğunu belirterek, "Tokat'ta son 5 yılda yapılan yollar, okullar, sağlıkta yapılan atılımlar cumhuriyet tarihi boyunca her dönemin en az iki katı kadardır. Bu yatırımlardan birisi olan 400 yataklı devlet hastanesinin inşaatı hızla devam etmektedir. 15 gün önce gelen 2.6 milyon YTL civarındaki yeni ödenekle birlikte birkaç ay içinde kaba inşaatı bitecek. 2009 yılında Tokat'ta devlet hastanesi gibi birçok yatırımları hep birlikte açma fırsatı bulacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2007 Salı 13:49:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?