6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Güvenlik kamerasına yakalandılar

Tokat'ta, eşarp hırsızlığı yaptığı ileri sürülen kadınlar güvenlik kamerasına yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, kent merkezi Taşhan'da faaliyet gösteren bir eşarp mağazasına meydana gelen hırsızlık olayı, pahalı olduğu öğrenilen eşarpların yerinde olmadığını fark edilmesi üzerine ortay çıktı. Yaşanan olay sonrasında güvenlik kamerası görüntüleri incelenirken hırsızlık yaptığı ileri sürülen kadınların eşkalleri tespit edilerek çalışma başlatıldı. 

Güvenlik kamerasına yakalanan kadınlardan ikisinin tezgahtarı oyalarken, diğerinin ise eşarpları el çabukluğu ile alarak çantasına koyduğu tespit edildi. İş yeri sahibi Salih Kaymak, eşarp sorma bahanesi ile iş yerine giren kadınların tanesi 90 YTL olan 2 adet eşarbı alırken güvenlik kamerası tarafından görüntülendiğini, birkaç eşarp daha almış olabileceklerini tahmin ettiklerini söyledi. 

Olayı polise bildirdiklerini ifade eden Kaymak, esnafın bu tür olaylar karşısında duyarlı olmasını isteyerek, "İlimizde bu tür olayları görmek ve yaşamak istemiyoruz. İş yerlerine güvenlik kamerası kurularak bu türlü olaylara fırsat verilmemesi istiyoruz" dedi. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

.
Yayın Tarihi : 29 Mart 2008 Cumartesi 17:17:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?