3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Hakan Demirbaş'ın ayağı kırıldı

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Kadir Dicle, Demirçelik Divriğspor maçında futbola yakışmayan görüntülerin yaşandığını ifade ederek, "Futbolda bu tür anlayış ve hareketlerin hiçbir zaman olmaması gerektiğini ve futbola bunların yakışmadığını düşünüyoruz" dedi.

TFF 3. Lig. 2. Grup'ta mücadele eden Tokatspor'da sevinç ve üzüntü bir arada yaşanıyor. Tokatspor evinde konuk ettiği Demirçelik Divriğspor karşısından 1-0'lık skorla galip ayrılırken, maçta sakatlanan Hakan Demirbaş'ın ayağında kırık olduğu tespit edildi.

Maçın değerlendirmesini yapan Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Kadir Dicle, Divriğspor'un teknikten ve futbol oynamaktan uzak bir tutum sergilediğini ifade ederek, " Demirçelik Divriğspor takımının daha çok oyuncularımızı faul ve buna benzer çirkin hareketlerle sindirerek oyunu oynatmama eyleminde bir futbol anlayışı ile sahaya çıktığını gördük. Maçın hakeminin de Divriğspor'un bu eylemine prim verdiğini gördük. Futbolda bu tür anlayış ve hareketlerin hiçbir zaman olmaması gerektiğini ve futbola bunların yakışmadığını düşünüyoruz. Bu nedenle oyuncularımız ciddi fauller maruz kalmış ve hakem buna göz yummuştur. Bu sert oyunun sonucu sporcumuz Hakan Demirbaş, sakatlık geçirmiş ve ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Demirbaş'a yapılan kontrolde ayağında kırık tespit edildi. Kendisine acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.

Dicle, Tokatspor'un göze hoş gelen bir futbol oynamamasının yegane sebebi Demirçelik Divriğspor takımının futbolu çirkinleştirecek derecede teknik olarak yoksunluktan kaynaklanan davranışları olduğunu ileri sürerek, "Bu nedenle oyuncularımız beklediğimiz oyunu sergileyemedi. Ama ne olursa olsun bizim için 3 puan aldıkları için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2007 Salı 18:10:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mustafa DOĞANÖZ IP: 88.232.196.xxx Tarih : 7.12.2007 08:54:08

Sevgili kardeşimiz Hakan'ın ayağının kırıldığını öğrenmiş bulunuyorum.Hakan'a acil işafalar dilerken TOKATSPOR Yönetimi, oyuncuları ve Spor severlere geçmiş olsun diyorum.İnşallah başka olumsuzluklar olmaz