3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Hayırsever aileye teşekkür ziyareti

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, belediyenin Hayır Çarşısı'na çok miktarda giyim eşyası bağışlayan Candemir ailesine, örnek davranışlarından dolayı teşekkür ederek şilt takdim etti.

Turhal Belediyesi Hayır Çarşısı'na hayırseverler tarafından giyim, gıda, ev eşyası ve beyaz eşya bağışları gün geçtikçe artarak devam ediyor. İlçede ikamet eden Candemir ailesi de çok miktarda giyim eşyası bağışlayarak hayırda bulunurken, örnek davranışlarından dolayı aileyi Başkan Gözen evlerinde ziyaret etti.

İlçenin duyarlı ailelerinden Emin ve Fatma Candemir'e, Hayır Çarşısı'na yaptıkları giysi yardımından dolayı teşekkür eden Başkan Gözen, "Hayır Çarşımızda hayırseverler tarafından bağışlanan giyim, gıda ve ev eşyalarıyla dar gelirli ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. En basit örneğini geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda yaşadım. Bayramlaşmak için yanıma gelen bir çocuğun kıyafeti mağdur olduğunu gösteriyordu ve diğer bayramlıkları olan çocuklara büyük bir özenle bakıyordu. Dikkatimden kaçmadı. Hemen bu çocuğumuzu Hayır Çarşısı'na götürerek yeni elbiseler giydirdik ve bayramın sevincini yaşattık. Bu gibi olaylarla çok karşılaşıyor ve ailelerimize yardımcı olduğumuz için çok mutlu oluyoruz. Tabi ki bu ailemiz gibi hayırseverlerimiz ilçemizde çoğaldıkça biz bu yardımları daha çok yapacağız ve daha çok dar gelirli ailelerimizi sevindireceğiz" dedi

Başkan Gözen, inşaatı devam eden huzurevini de hayırseverlerin desteğiyle kısa sürede açmayı hedeflediklerini belirterek, "İlçemizin huzur evine ihtiyacı olduğunun hepimiz farkındayız. Ben inanıyorum ki, bütün hemşehrilerimiz yardımlar konusunda çok duyarlı ve bu gibi konularda her zaman emin adımları atacaklardır" diye konuştu.

Başkan Gözen, konuşmasının ardından Emin Candemir'e, üzerinde Turhal'ın fotoğraflarının bulunduğu duvar saati ile şilt takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2007 Perşembe 15:42:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?