3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Hedef 100 bin ton asfalt

Tokat Belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmaları kapsamında 2007 yılı içerisinde bugüne kadar 40 bin ton asfalt döküldüğü bildirildi.

Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri tarafından Esentepe Mahallesi Orhangazi Caddesi'nde Taş Köprü'den Atatürk Köprüsü'ne kadar olan bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Tokat'ın kaliteli asfalt ile tanıştığını belirten Başkan Çiçek, yıl içinde yaklaşık 40 bin ton asfalt kullanıldığını ve bunun maliyetinin ise 2 milyon 500 bin YTL olduğunu kaydetti.

Kasım ayı sonuna kadar hedeflerinin bu rakamın 2.5 katını daha yaparak 100 bin ton asfalt olduğunu ifade eden Başkan Çiçek, "Ana arterlerdeki çalışmalarımızı tamamladıktan sonra mahalle aralarında asfalt çalışmalarına devam edeceğiz. Acil olan bölgeleri 2007 yılı içerisinde toparlamaya çalışacağız. 2008 yılı içerisindeki programımızda da kaliteli asfalt çalışmalarına devam edeceğiz. Çalışan bütün arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum. 140 derecenin üzerindeki asfaltın sıcağında ve 38 derecedeki hava sıcaklığında çalışmak gerçekten zor. Arkadaşlarımız özverili şekilde çalışıyorlar" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2007 Cuma 12:54:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?