7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Hedef her maçtan puan

Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, tek hedeflerinin her maçtan puanla çıkmak olduğunu söyledi.


TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Tokatspor, evinde Arsinspor karşısında aldığı 3-1'lik galibiyetle ligindeki liderliğini korudu. Teknik Direktör Namık Altunsoy, karşılaşma ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde, iyi sonuç alan takımların muhakkak performans düşüklüğü yaşadığına dikkat çekti. Altunsoy, "Sahanın içerisinde çok ekstra işler yaptık, zaman zamanda çok eksik işler yaptık. Girdiğimiz birçok pozisyondan faydalanamadık. Çok daha farklı olabilirdi ama biz artık manevra alanı daraldıkça artık tek
hedefimiz her maçtan puanla çıkmak. İçerde 3 puan dışarıda alabildiğimiz kadar puan. Tokatspor'da bir takım sıkıntılar yaşanıyor şuan için onları da bakacağız çözmeye çalışacağız. Çözdüğümüz noktada yolumuza devam edeceğiz" dedi.

- TOKATSPOR'A YENİ TAKIM OTOBÜSÜ ALINDI
Tokatspor Kulübü Başkan Yardımcısı Bekir Atılgan ise Tokatspor'a ait bir otobüs alındığını söyledi. Atılgan, Fortis Türkiye Kupası maçlarında Tokatspor'un evinde oynayacağı Fenerbahçe ile oynanan Eskişehirspor maçı bileti satışından elde edilen gelirle otobüs alma sözünü öncelikle yerine getirdiklerini kaydetti.

İha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 16:22:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Metin ŞİMŞEK IP: 78.161.15.xxx Tarih : 18.11.2008 11:09:33

TOKAT'spora gurubunda şampiyonluk ve kupada fenerbahçe galbiyeti yakışır.Sizlere güveniyoruz.başarılar.