30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

Hedef; Tokat Belediyesi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Başkanı Murat Polat, en büyük hedeflerinin yerel seçimlerde Tokat Belediyesi'ni almak olduğunu söyledi.

Parti binasında kongre sürecini değerlendiren Başkan Polat, 12 ilçenin 9'unda kongre sürecini tamamladıklarını söyledi.

Bu kış ayının gerek iktidar gerekse muhalefet partilerinin kongre mevsimi olduğunu ifade eden Başkan Polat, "Tüm siyasi partilere örnek şekilde geçen seçimler oldu.Çok adaylı seçimlerimiz olmasına rağmen kaybedenin olmadığı kazanın MHP olduğu kongreler yaşadık. 3 ilçe kongremizi de tamamlayarak mayıs ayı içerisinde de il kongremizi yapacağız. Bu kongrelerde yönetime gelecek teşkilatlar bir gelen bir yerel seçim olmak üzere iki seçim görecek. Seçimle iş başına gelen arkadaşlarımızın önünde zorlu iki büyük sınav bekliyor. MHP'nin hedefi yerelde başarı ile tüm ilçeleri kazanmak. İçimizde uhde olan tüm ilçelerimizi aldığı halde Tokat merkezin belediyesini hiçbir zaman alamadık ama en büyük hedefimiz Tokat Belediyesi'ni almak. Erbaa, Niksar geçmiş zamanda Turhal, Zile'de yaptığımız gibi büyük bir köy görünümünden çıkartıp şehirleşmeyi yapan MHP'li belediyelerdir. İnşallah Tokat'ta önümüzdeki yerel seçimlerde MHP'nin kadrolarının hizmetleri ile karşılaşacak. Hak ettiği hizmeti alacak, Tokat hak ettiği bir kent görünümüne kavuşacak" dedi.

Tokat'ta kapanan ve açılan işyerleri ile ilgili açıklamalarla ilgili sorulara cevap veren Başkan Polat, Tokat'ta yeni açılan işyeri olarak esnaf göremediğini ileri sürerek, "Dışarıdan gelen kapitalist sermayenin olduğu büyük sermayeler var. Bunlar da Tokat'a bence zarar. Kentin katma değerini alıp dışarı götürüyor. Bunu ihracat ithalat gibi düşünün. Biz şuan örnek verecek olursak ithalatı bol yapıyoruz, Tokat dışına ihracat yapamıyoruz. Tokat'ın kaynaklarını dışarıdan gelen büyük işadamları alıyor" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2012 Perşembe 09:39:52
Güncelleme :23 Şubat 2012 Perşembe 09:42:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?