30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

Hem öğrenecek hem kazanacaklar

Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şubesi Başkanı Ali Aras, 40 bin TL bütçeli proje kapsamında 5 ay sürecek olan kursa katılacak 15 kursiyere günlük 15 TL para verileceğini söyledi.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Tokat Müdürlüğü ile Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şubesi işbirliğinde engellilere yönelik hazırlanan "Büro Yönetimi ve Temel Sekreterliği Projesi"nin onaylandığı bildirildi. Başkan Aras, amaçlarının engellilere eğitimle birlikte istihdam sağlamak olduğunu söyledi.

40 bin TL bütçeli proje kapsamında 5 ay sürecek olan kursa katılacak 15 kursiyere günlük 15 TL para verileceğini ifade eden Başkan Aras, “Engelli kardeşlerimizin bu kurstan faydalanmasını bekliyorum. Çünkü bu kurstan alacakları sertifika onların eli, kulağı, hayatı olacak” diye konuştu.

Tokat Valisi Şerif Yılmaz öncülüğünde hayata geçirdikleri projeye destek verenlere teşekkür eden Başkan Aras, “Bu projeden faydalanmak isteyenlerin en kısa sürede İŞKUR İl Müdürlüğü'ne müracaat etmeleri gerekmektedir. Yapılacak başvuru sayısına göre 12 Nisan’da Engelsiz Yaşam Parkı’nda yapılacak seçme ile 16 Nisan’da kurs faaliyetine başlayacak” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2012 Pazartesi 13:38:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?