6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Huzurevinde üstün eğitim başarısı

Erbaa Belediyesi Ali Özgül Huzurevi'nde yaklaşık 10 yıldır kalan ailelerin çocuklarının üstün bir eğitim başarısına imza attığı bildirildi.

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Erbaa Belediyesi Ali Özgül Huzurevi'nde yaklaşık 10 yıldır kalan ailelerin çocuklarının üstün eğitim başarısı ile gururlandıklarını söyledi.

Başkan Yenihan, "Neden üstün başarı diyorum, çünkü günümüzde bir çok aile çocuklarına özel ders, dershane vb. gibi bir çok imkanı sağladıkları halde bir fen lisesi, bir öğretmen lisesi gibi okullara girmeye çocukları hak kazanamıyorlar. Burada kalan yani elimizde büyüyen bu yavrularımız bizlerin ve Erbaalı hayırseverlerin sağladığı imkanlar ile bu başarıya imza attılar. Başta Ali Özgül beye ve bu kurumuza destek olan herkese çok teşekkür ederim "dedi.

Sosyal Hizmetler Müdürü Nuri Erdemir ise çocukların başarısının kendisini duygulandırdığını söyledi. Başkan Yenihan, konuşmasının ardından öğrencilere kırtasiye, ayakkabı ve spor malzemesi hediye etti.

Ali Özgül Huzurevi'nde yaklaşık 10 yıldır kalan ailelerin çocukları Fatih Ay Gümüşhane Fen Lisesi, Ayşegül Köklü Suşehri Anadolu Öğretmen Lisesi, Ayşegül Yağcı Erbaa Sağlık Meslek Lisesi, Kader Köklü Erbaa Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'ni kazandığı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2011 Cumartesi 19:02:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?