3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Huzurevine bağış çağrısı

Belediye Başkanı Ali Gözen, huzurevinin vatandaş işbirliği ile tamamlanarak hizmete gireceğini, vatandaşların yardımlarını beklediklerini kaydetti.

Belediye-vatandaş işbirliğiyle yapımı devam eden huzurevinin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, bugüne kadar yapılan tüm inşaat çalışmasının belediyenin imkanları ve çok az sayıda hayırseverin desteğiyle yağıldığını kaydetti.

Başkan Gözen, Kurban Bayramı aralığında huzurevi inşaatına herkesin imkanı ölçüsünde yardım etmesini beklediklerini ifade ederek, "Çünkü burası yaşlılarımıza hizmet verecek çok önemli kurumlarımızdan biri olacak. Şimdi gençlikte insanlar ne pahasına olursa olsun bir şekilde hayatını devam ettirebiliyor. Ama yaşlandıktan sonra birçoğunun sıkıntı içerisinde hayatını devam ettirdiğini görüyoruz. Biz onları bütün sıkıntılardan kurtarmak için bu güzel mekanı hizmete sunmak üzere inşaat temelinden başlamıştık. Şu ana kadar bizler beklediğimizi bulmuş değiliz. Biz düşünüyorduk ki; değerli hemşehrilerimizin hepsinin burada bir katkısı olsun. Burada bir eser mutlak suretle halkımızın ağırlıklı katkısıyla yükselsin arzusu içindeydik ve halende bekliyoruz" dedi.

Başkan Gözen, huzurevi inşaatına verilecek bir tuğla, bir torba çimento, bir demir çubuk parasının bile kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Yardım yapmak isteyen vatandaşlarımız huzurevi yapımı için kurulan derneğimize başvurarak veya Turhal Vakıfbank şubesindeki dernek hesabına para yatırarak katkı sağlayabilirler. Huzurevi'ni önümüzdeki yıl bitirme arzusundayız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2007 Pazartesi 18:49:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?