2
Mayıs
2024
Perşembe
TOKAT

İhsan Ünal Tokat'a atandı

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından onaylanan İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Tokat İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’ne yerine ise, Denizli İl Emniyet Müdürü İhsan Ünal atandı.

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Denizli İl Emniyet Müdürü İhsan Ünal, 1950 Kayseri ili Yeşilhisar İlçesi’nde doğdu. 1968 yılında Polis Koleji, 1971 yılında Polis Akademisi mezunu olup, komiser yardımcısı, komiser, baş komiser, emniyet amiri, şube müdürü olarak Türkiye’nin değişik illerinde görev yaptı. 1988 yılında Antalya Emniyet Müdür Yardımcılığı, sonraki yıllarda ise İstanbul ve Bursa illerinde Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Bitlis, Balıkesir, Hatay ve son olarak 25 Aralık 2003 tarihinden itibaren ise Denizli İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan İhsan Ünal, evli ve 3 çocuk babası.

Tokat’ta 11 Aralık 2003 tarihinde atanan ve 22 Aralık 2003 tarihinde göreve başlayan Atilla Çınar ise, başarılı çalışmalarıyla halkın sevgi beğenisini kazanmıştı. Çınar, Tokat’ta halkın huzur ve güvenliği için belirlemiş olduğu "Sürekli yenilenen hizmet anlayışıyla, yasalarla verilen görevleri, suç ve suçluyla mücadelede, toplumun desteğini alarak, huzur ve güven ortamını kalıcı hale getirmektir" kalite politikası anlayışıyla suç ve suçluya karşı taviz vermeden mücadele etti.
İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Zonguldak Emniyet Müdürlüğüne atanan Emniyet Müdür Atilla Çınar, Ankara’da yapılacak olan toplantıya katılacak. Zonguldak’a atanma kararını konusunda Çınar, "Bu bir görevdir. Sonuçta biz de devlet memuruyuz. Verilen her türlü görevi en iyi şekilde yerine getiririz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2005 Cuma 15:04:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?