6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

'İlham veren liderlik' konferansı

NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, iyi bir liderin toplumu olduğu gibi tutmadığını söyledi.


Tokat Anadolu Teknik Lise, Teknik Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi organizesinde düzenlenen 'İlham Veren Liderlik' konulu konferansa NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya konuşmacı olarak katıldı.

Kapaklıkaya, yaklaşık 2 saat süren konferansında konuşması ve hareketleri ile dikkat çekti. Konuşmasında çocukluk yıllarında başından geçenler ve üniversiteyi kazanmasında yaşadıklarını anlatan Kapaklıkaya, tatlı anıları ile izleyicileri hem güldürdü, hem de ağlattı. Aile içi iletişimin güçlü olmasının ailenin birlikteliğinin de korunması açısından son derece önemli olduğuna dikkat çeken Kapaklıkaya, 'Yüreğine merhaba dediğiniz kişinin beynine de merhaba dersiniz' anlayışından hareket edilmesi gerektiğini kaydetti. İyi bir liderin toplumu olduğu gibi tutmadığına işaret eden Kapaklıkaya, "Tutucu liderler, geliştirici liderler ve ilham veren liderler vardır. Kötü lider, 'liderin kötüsü olmazda' aldığı kurumu aldığı gibi tutar. Ama geliştirici lider, toplumu alarak daha başka neler yapabilirim arayışına düşen liderdir" diye konuştu.


Konferansa; Vali Dr. Recai Akyel, Tokat Belediye Başkan Vekili Sami Dutoğlu, 48.Piyade Alay Komutanı Kıdemli Albay Fahrettin Dörtkol, Milli Eğitim Müdür Yardımcı Ahmet Aymak, Niksar Kaymakamı Uğur Turan, Pazar Kaymakamı Olgun Öner, EML Müdürü Abdulkadir Türk, davetliler ve öğrenciler katıldı.

İha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 12:12:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?