6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

İlk doğalgaz abonesi Gözen oldu

Tokat'ın Turhal ilçesinde ilk doğalgaz abonesi Belediye Başkanı Ali Gözen oldu.

Tamdaş Doğalgaz A.Ş.'nin Doğalgaz abone merkezinin açılış törenine Turhal Kaymakamı Sadettin Yücel, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Tamdaş Doğalgaz A.Ş. Bölge Müdürü Mustafa Karabacak, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende ilçedeki doğalgaz çalışmaları hakkında bilgi veren Karabacak, Turhal'da doğalgaz abonelik işlemlerinin bugünden itibaren yapılabileceğini ve 15 Ağustos 2008 tarihinde Turhal'a doğalgaz verileceğini söyledi.

Başkan Gözen ise konuşmasında, 2007 yılı mart ayında doğalgaz kazı çalışmalarının başlatıldığını ve bugün ise abonelik işlemlerinin başlatıldığını kaydetti.

Bölgede görülmeyecek bir hızla yapılan çalışmalarla doğalgaz verilebilir hale getirildiğini ifade eden Başkan Gözen, "Biz çok iş yapmadan yana olduk. Biz her zaman olduğu gibi riskleri almaya devam ediyoruz. Hizmet varsa da risk olmadan hizmet olmaz diye düşünüyorum. Belediye başkanları alt yapıya fazla giremezler çünkü cesaret edemezler ve halkına fazla güvenemezler. Ama biz sizlere inanıyoruz ve sizlere güvendiğimiz için Turhal'a geldiğimiz günden beri sürekli alt yapı eksiklerini telafi etmeye çalışıyoruz" dedi.

Başkan Gözen, ilçede mücavir alan içerisinde kalan tüm yerlere doğalgaz verileceğini belirterek, "Zaman zaman bize ‘diğer mahallelere doğalgaz verilmeyecek mi’ gibi sorular soruluyor. Ama halkımız şunu çok bilsin ki ilçemizin en ücra köşesine kadar mücavir alan içerisinde kalan tüm konutlara Tamdaş doğalgaz şirketi, doğalgazı götürmekle sorumludur. Hiç kimsenin tereddüt etmesine gerek yok. Biz o meşale ile birlikte Turhal'da doğalgaz yaktığımız günleri görürlerse bütün hizmetler Turhallıya yakışır diyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından doğalgaz abone merkezinin açılış kurdelesini Turhal Kaymakamı Sadettin Yücel, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen ve Şirket Bölge Müdürü Mustafa Karabacak birlikte kesti. Açılışın ardından Turhal'da ilk doğalgaz abonesi Belediye Başkanı Ali Gözen oldu.

.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2008 Cumartesi 18:57:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?