3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

İnternette bebeğini satacaktı!

Tokat'ta, evlilik dışı dünyaya gelen 4 günlük çocuğunu internet ortamında satmak istediği iddia edilen anne, yapılan operasyonla suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; İstanbul'da bir bayanının "6 bin YTL'ye internet ortamında çocuk satışı yapıldığı" şeklinde ilanı görerek polise haber vermesi sonucu ortaya çıkan olayda, telefon bilgilerinden yola çıkan polis, annenin Tokat'ta olduğunu tespit etti.

İstanbul'dan aile ile irtibat kuran polis, durumu Tokat İl Emniyet Müdürlüğü'ne bildirmesi sonucu operasyon başlatıldı. Ankara'dan geldikleri izlenimini veren sivil polisler, çocuğunu satmak isteyen anne ve bir arkadaşı ile bir alışveriş merkezi önünde buluştu.

Evlilik dışı dünyaya gelen bebeğini 6 bin YTL karşılığında satmak istediği ileri sürülen anne, para alışverişi sırasında yakalandı. Asayiş polisi tarafından sorguları yapıldıktan sonra adliyeye çıkartılan 25 yaşlarındaki anne F.C. ile bebeğin dedesi Hakan C. (55), ifadeleri alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bebeğin internet ortamında satışı konusunda yardımcı olduğu iddia edilen üniversite öğrencisi C.S. ise adliyeye sevk edildi.

Meydana gelen olay sonrasında ise henüz ismi bile konmayan 4 günlük kız çocuğu, Karşıyaka Doğum ve Çocukevi Hastanesi'nde gözetim altına alındı.

Öte yandan anne ile dede bugün tekrar nöbetçi savcı tarafından ifadeleri alınmak için sivil polisler eşliğinde adliyeye çıkarıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2007 Cumartesi 16:55:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fikriye IP: 78.187.19.xxx Tarih : 15.11.2007 10:16:20

yazık ne vicdansiz anneler var anneye degil o cocuga yazik walla helal olsun türk polisine cok güzel bi operesyon yapmişlar..