7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

İntihar mı cinayet mi?

Tokat'ta, dini nikahlı çift, yol kenarındaki arazide ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Pazar ilçesine bağlı Dereköy beldesi Oluklu mevkiinde akşam saatlerinde köylüler, terk edilmiş bir otomobilin yakınlarında 30 yaşındaki Duran B. ile 20 yaşındaki Sevda K.'nin cansız bedeni ile karşılaştı.

Olay yerinde inceleme yapan Jandarma ekipleri, şahısın yanında pompalı tüfek buldu. Otomobilin bagaj kısmında da bir adet pompalı tüfek bulunurken, Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından cenazeler Pazar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, evli ve 3 çocuk babası Duran B.'nin, Sevda K. ile yaklaşık 5 ay önce dini nikahı yaparak evlendiği öğrenildi. Maddi sorunlar yaşadığı ileri sürülen şahsın, sebebi henüz tespit edilemeyen bir nedenle dini nikahlı eşi ile kendisini vurarak intihar ettiği tahmin ediliyor.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2011 Salı 18:26:31
Güncelleme :4 Ekim 2011 Salı 18:45:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
COme To Me IP: 88.239.210.xxx Tarih : 11.10.2011 19:50:20

BAşınız saolsun mekanınız cennet olsun. GEnc isen intar ettiysen sevdiği kız yüzünden intihar etti orta yazlıysan borç yüzünden intihar etti eğr yaşlıysan eceliyle öldü diolar ama kim öldüyse yada intihar ettiyse kimse bilmez derdini ölüenle gider o o yüzden boş yere yorum yapmayı..