3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

İşten çıkaran patronunu öldürdü

Tokat'ta, inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde bıçaklanarak öldürülen şahsın işten çıkardığı elemanı tarafından öldürüldüğü öne sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle 100 Evler Sitesi yanında bulanan iş yerinde, kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler, bilinmeyen bir nedenle Faruk Öztürk'ü (24) bıçaklayarak öldürülmüştü. Olay, baba Duran Öztürk ve oğlu Fatih Öztürk'ün iş yerini kapatmaya geldikleri sırada ortaya çıkmıştı. 6 Aralık 2007 akşam saatlerinde meydana gelen cinayet olayı sonrası titiz çalışma yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından iki şahıs yakalandı.

Yakalanan şahıslardan R.E.D.'nin bir süre önce işten çıkarıldığı, kamyonda bulunan ehliyet ve kabanını almak için geldiği iş yerinde Faruk Öztürk'le aralarında yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu olayın meydana geldiği ileri sürüldü. Olayla ilgili yakalanan R.E.D. (26) ve O.S. (14), emniyet müdürlüğünde yapılan sorgularının ardından adliyeye çıkartıldı.

Polis tarafından alınan yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkartılan R.E.D. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, O.S. ise serbest bırakıldı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2007 Pazartesi 12:52:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serhat doğan IP: 88.232.253.xxx Tarih : 14.12.2007 18:45:34

allah onun yerini cennet etsin allah sevdiklerine sabır versin...