30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

Kaçakçılığa geçit yok

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, sigara kaçakçılığının önlenmesine yönelik yapılan çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi.

Tokat Valiliği Kütüphanesi'nde tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı ile mücadele eylem planı çerçevesinde toplantı düzenlendi.

Vali Yılmaz, Tokat'ın doğuyu-kuzeye, güneyi-batıya bağlayan bir noktada konumlanmış olması nedeniyle kaçakçıların geçiş güzergahı üzerinde bulunduğuna dikkat çekerek, "Tütün ve tütün mamulleri ile ilgili, kaçakçılıkla ilgili mücadele bugüne kadar olduğu gibi tüm kurumlarımız tarafından icra edilmekte. Bunla ilgili de bugüne kadar olduğu gibi ilgili kurumlarımız tarafından gerekli çalışmalar yapılmış ve özellikle karayollarımızda zaman zaman yapmış olduğumuz yol arama ve kontrollerinde yüklü miktarlarda kaçak sigaranın yakalandığını ve bunun adli mercilere intikal ettiğini sizlerle paylaştık. Bugün burada yine yapmış olduğumuz çalışmaları ve bundan sonra yapacak olduğumuz çalışmalarla ilgili değerlendirme yapacağız. Buradaki amaç, kaçakçılığın önlenmesi, insan sağlığını ne güdüğü maddelerden korumak" dedi.

Vali Yılmaz'ın açıklamalarının ardından vali yardımcıları, ilçe kaymakamları ve daire müdürleri katıldığı toplantı basın kapalı olarak devam etti.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2012 Perşembe 12:16:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?