30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

Kampanya destek bekliyor

Tokat'ta başlatılan "Van'a Gıda Yardımı Kampanyası"na vatandaşlardan destek bekleniyor.

Cumhuriyet Meydanı'nda Tokat Gençlik Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu tarafından kurulan çadırda Van'a Yardım Kampanyası soğuk ve yağışı havaya rağmen devam ediyor.

Tokat Gençlik Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ulu, Van'da yaşanan acı olayın ardından eskiye göre duyarlılığın azaldığını gözlemlediklerini bu anlamda aynı duyarlılığı devam ettirebilmek amacıyla kampanya düzenlediklerini söyledi.

Vatandaşların gıda yardımından çok giysi, çocuk bezi, katalitik vb. malzeme yardımında bulunmayı istediğine dikkat çekerek, "Tokat halkından bu anlamda gıda yardımı kampanyasına destek vermelerini bekliyoruz. Kampanya katılmak isteyenlere bazı marketlerde 30 TL'lik gıda yardım paketleri hazırlattırdık. Aynı zamanda koli yardımı dışında bir şeyler getirmek isteyenler yardım çadırına yardımda bulunabilir. Kampanya sürecinde Valilik ve Belediye Başkanlığı, Gaziosmanpaşa Üniversitesi şehircilik ve tarımsal kalkınma kulüpleri ve tüm sivil örgütlerine katlılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

20 Ocak'ta sona erecek olan kampanyada toplanan gıda yardımlarını hava müsait olursa hafta sonu Van'a götürmeyi arzu ettiklerini ifade eden Ulu, toplanan yardımları kendi elleri ile götürüp teslim edeceklerini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2012 Salı 19:21:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?