3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Kamyon kamyonete çarptı

Tokat'ın Niksar ilçesinde, bir kamyonun kapalı kasa kamyonete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada araç içerisinde sıkışan sürücü güçlükle kurtarılabildi. 


Edinilen bilgiye göre, kaza Niksar ilçesi D-100 Karayolu'nun 50. kilometresinde meydana geldi. Salih Ağa B. (60) idaresindeki kamyon, karşı yönden gelen Kemal D. (46) yönetimindeki 34 EC 4093 plakalı kapalı kasa kamyonete çarptı. Çarpışmanın etkisiyle şoför mahallinde sıkışan Kemal D. Niksar Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkartıldı. Türkiye Jokey Kulübü'nde ganyan bayilerinin kontrolörü oldukları ve bölgedeki bayiler için geldikleri öğrenilen Kemal D. ve yolcu olarak bulunan Ali G, 112 ekipleri tarafından Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada kamyon şoförü Salih Ağa B. ise yara almadan kurtuldu. 


Kazanın Erbaa ilçesinde Reşadiye ilçesi istikametine seyir halinde olan kamyon şoförünün yokuş aşağı inerken karşı şeride geçmesi sonucu meydana geldiği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
iha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2007 Perşembe 01:06:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?