6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Karadeniz aşayiş değerlendirmesi

Karadeniz Bölgesi Asayiş Durumu Değerlendirmesi ve Koordinasyon Toplantısı, Tokat'ta yapıldı.


İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'nın talimatıyla yılda 2 kez Tokat ve Giresun illerinde düzenlenen "Karadeniz Bölgesi Asayiş Durum Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı", Uzunburun mevkisinde bulunan Tokat İl Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı.

Toplantı öncesinde Tokat Valisi Dr. Recai Akyel, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Erhan Güder, Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Bulut Ömer Mimiroğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hüseyin Tosunlu'yu
makamında kabul etti. Ziyarette gündem maddeleriyle ilgili toplantı öncesinde karşılıklı değerlendirme yapıldı.


Valilikte yapılan görüşmelerin ardından Tokat Jandarma Bölge Komutanlığı koordinatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıda, geçen 6 aylık dönemde Karadeniz Bölgesi'ne yönelik terörist faaliyetler ve yapılan çalışmalar değerlendirilerek, terörle mücadele konusunda ileriye yönelik planlamalar yapıldı. İller arasında koordinasyon ve işbirliğini artırarak terörle mücadelenin etkin olarak icra edilmesini sağlamak, alınan ve alınacak tedbirleri ortaya koymak amacıyla yapılan toplantı basına kapalı gerçekleşti.

İha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 16:45:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?