3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Kavak Belediye Başkanı Turhal'da

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, bölgesel dayanışma ve desteği arzu ettiği konulardan birisi olduğunu söyledi.

Samsun -Kavak Belediye Başkanı Bahri Kesici, Başkan Ali Gözen'i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşma yapan Başkan Gözen, başkanlar arasındaki dayanışmanın güzel örneklerinden birisi olduğunu ifade ederek, "Benim en çok arzu ettiğim konulardan birisi de bölgesel dayanışma ve destektir. Belediye başkanı arkadaşlarımızın yoğun iş temposunda olsa gerek bu tür ziyaretleri gerçekleştirmek zor oluyor. Ama bu tür ziyaretlere bir şekilde zaman ayrılıp yapılması gerektir diye düşünüyorum. Çünkü bu ziyaretler esnasında görüş alışverişinde bulunmak, yaptığımız işleri en azında bir birlerimize anlatmak, örnek çalışmalar varsa bunları alıp birlikte uygulamak düşüncesi hakim olmalıdır. Bugünkü ziyaretin önemi benim için çok büyüktür" dedi.

Kavak Belediye Başkanı Bahri Kesici ise ziyaretteki asıl amaçlarının ilçeler ve belediyeler arasında neler yapılabilir konusunda görüş alışverişinde bulunmak olduğunu ifade ederek, "Birçok belediye başkanımız çok iyi şeyler yapıyorlar işte bu iyi olanlardan bilgi almak ve beklide aynısı veya bir benzeri şehrimiz uygulamak bizim hedefimiz. Bir diğer amacımız ise belki belediye başkanlarımızdan alacağımız dersler olabilir, yaşadığı sıkıntılardan ders alıp en azından bizim bu tür olumsuzluklarla karşılaşmamızı engellemiş oluruz" diye konuştu.

Başkan Gözen'in ekibiyle ilçeyi ayağa kaldırmak için çok ciddi çaba içerisinde olduğunu gördüğünü ifade eden Kesici konuşmasını şöyle tamamladı:"Özellikle Avrupa Birliği'nden hazırladıkları projeler karşılığında aldıkları çok ciddi rakamlarla büyük projeler gerçekleştirmişler. Bunlardan gerçekten herkesin yapacağı işler değil."

iha
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2007 Pazartesi 12:56:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?