3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Kaymakama davullu zurnalı karşılama

Tokat'ın Niksar ilçesine bağlı Kuyucak beldesinde yaşlılardan oluşan semah ekibinin gösterisi kaymakamı ve beraberindekileri hayran bıraktı.

Kuyucak beldesinde, Belediyelerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (BELDES) kapsamında gerçekleştirilen aylık olağan toplantıya katılanlara davullu-zurnalı karşılama yapıldı. Kuyucak Belediyesi Semah Ekibi'nin folklor gösterileri ise büyük ilgi gördü. Yaşları 40 ila 70 arasında değişen semah ekibinin performansı izleyenleri etkiledi.

Semah ekibinin gösterisinden sonra Kuyucak Belediyesi önünde açık alanda yapılan toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kuyucak Belediyesi'nin 'BELDES' projesi kapsamında yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Uğur Turan, çalışmaların düzenli gitmesinden dolayı Başkan Münir Türkoğlu'na teşekkür etti.

Kaymakam Turan, konuşmasında bütün beldeleri ziyaret ederek beldelerin sorunlarını dinlediklerini ve çözüm bulmaya çalıştıklarını kaydetti. Niksar Belediye Başkanı İdris Şahin ise belediye olarak bu tür çalışmalara ekipmanları ile destek verdiklerini, BELDES projesinin beldelerin kalkınması için büyük bir imkan olduğunun altını çizdi.

Kuyucak beldesinde yapılan programa; Niksar Kaymakamı Uğur Turan, Niksar Belediye Başkanı İdris Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Engin Dönmez, belde belediye başkanları, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2007 Cumartesi 12:45:17
Güncelleme :20 Ekim 2007 Cumartesi 12:50:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HÜSEYİN ALPAY IP: 88.232.198.xxx Tarih : 20.10.2007 21:29:33

İŞTE O BELEDİYE, YANİ KUYUCAK BELEDİYESİ, DSP (DEMOKRATİK SOL PARTİ) Lİ BELEDİYE BAŞKANI TARAFINDAN YÖNETİLMEKTEDİR. KISITLI OLANAKLARLA NASIL İŞ YAPILACAĞINI, TRİLYONLAR AKTARILAN TOKAT'IN BASİRETSİZ BELEDİYESİ'NİN YÖNETİCİLERİNE GÖSTEREN SAYIN BAŞKANIMIN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.