7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Kaymakamdan şehit ailelerine ziyaret

Tokat'ın Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Salih Altun, terörle mücadelede şehit olan asker ve polis ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam Altun, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Sinan Kubat ve İlçe Emniyet Müdürü İhsan Erdoğan ile birlikte 1991 yılında İzmir'de şehit olan polis memuru Ali Gülhan, 1993 yılında Mardin ili Cizre ilçesinde şehit olan polis memuru Yusuf Parlak ve 1998 yılında Şırnak'ta şehit olan şehit er İdris Kurt'un baba ocaklarında yaptığı ziyarette duygusal anlar yaşandı.

Kaymakam Altun, “Devletimizin ve milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan hain odaklar bu emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklar. Bu uğurda şehit düşen kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Şehit ailelerinin devlet olarak her zaman yanındayız. Siz bu vatan için, milletimizin birliği için evlatlarınızı feda ettiniz. Artık sizin evladınız benim, vatanını seven ve bu uğurda çalışan memleketin tüm gençleri de sizin evladınızdır. Ne zaman nerede bize ihtiyacınız olursa yanınızda olmaya hazırız" dedi. Şehit aileleri de, "Vatan sağ olsun. Allah, devletimize ve milletimize zeval vermesin" diyerek duygularını dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2008 Çarşamba 14:17:18
Güncelleme :5 Mart 2008 Çarşamba 14:18:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
egmen IP: 78.162.200.xxx Tarih : 10.03.2008 21:46:23

SN KAYMAKAM RESMEN BASIN SOW YAPMIS BUTUN YERLI BASIN MANSETTEN VERMIS BU HABERI ONEMLI OLAN CAT KAPI GITMEK BASIN ORDUSUYLA DEGIL SN KAYMAKAM