3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Kene bir can daha aldı

TOKAT'ın Yağmurlu Beldesi'nde, kene ısıran 76 yaşındaki Hasan İpekçi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Yağmurlu Beldesi'nde yaşayan çiftçi emeklisi 2 çocuk babası Hasan İpekçi'yi yaylada hayvan otlatırken kene ısırdı. Keneyi kendisi çıkaran İpekçi, bir süre sonra rahatsızlanınca, yakınları tarafından bir hafta önce Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi'ne getirildi. Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı teşhisi konulan Hasan İpekçi tedavi altına alındı. Vücudunda kanamalar başlayınca dün Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedilen İpekçi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bu sabah yaşamını yitiren İpekçi'nin cesedi, ilaçlanıp ceset torbasına konduktan sonra yakınlarına teslim edildi. İpekçi'nin ölümüyle, bu yıl Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Enfeksiyon Servisi'nde, KKKA sonucu yaşamını yitiren hasta sayısı 7’ye yükseldi.




Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2007 Cuma 17:53:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan IP: 88.238.8.xxx Tarih : 27.06.2007 20:11:50
neden bu insanoğlunu üzen büyük acılara sebebiyet veren hayvanın kökünü kurutamıyoruz hadi onu yapmıyor yapamıyorsak neden bizim bilim adamı kadromuz bunun aşısını bulamıyo illaki hersene 15 kişi ölmesimi gerekiyo yada nereye kadar bitmeyecekmi neden biz dünyada sadece biz insanımıza değer vermiyoruz anlamıyorum