6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Kevin imza gününde

"Meleğin Sırları' filminin yapımcısı Kevin Corchianı, diğer adıyla Tokatlı Kenan Demir, 'Çırak' isimli kitabını sevenleri için imzaladı.

Hayat hikayesi filmleri aratmayan Tokatlı Kenan Demir, Akademi Kitap Kırtasiye tarafından düzenlenen imza gününe katıldı. Yazdığı 'Çırak' isimli kitabı sevenleri için imzalayan Demir, ilgiden memnun olduğunu dile getirdi.

Kitabının Türkiye'de iyi bir noktada olduğunu ifade eden Demir, "Tokat'ta imza günü yapmamızın amacı; kendi memleketimize bir şeyleri geri vermek. Turhal'da yapılan imza gününde yardıma muhtaç olan çocuklarla biraraya geldik. Bunlar da bana mutluluk verdi. Çocukların geleceği için onlara ışık olmak benim için mutluluk veren bir duygu. Tokat halkıyla iç içe bu imza gününde sohbet etme imkanım oluyor. Çırak kitabının satışları şu anda çok iyi durumda. Ayrıca yakın tarihte getirmeyi planladığım uluslararası film festivali, maddi ve manevi olarak Tokat'a katkı sağlayacak" dedi.

Demir, bir hayranı ile sohbeti sırasında stand-up tarzı bir program yapmayı düşündüğünü ifade ederek, "Her şeyin bir başlangıç noktası var. Bu nedenle 'Kevın şovla' yolumuza devam etmeyi düşünüyorum. Yapacağım şov programının bir yapımcı olarak magazin dünyasına sosyal sorumluluk getireceğine inanıyorum. Bu da çok önemli bizim için" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 18:29:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?