3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Kızılay'dan bağış çağrısı

Türkiye Kızılay Derneği Tokat Şube Başkanı Alim İlhan, Kızılay'ın ihtiyaç sahiplerine daha çok yardım ulaştırılabilmesi için vatandaşları bağış yapmaya davet etti.

139 yıllık kurumsal bir kimliği, hafızası, kültürü ve birikimi olan Türk Kızılayı’nın yardımsever halkın desteği ile köklü tarihine yakışır bir şekilde bugün de ayakta ve her zamankinden daha güçlü olduğunu belirten Alim İlhan, yeniden yapılanma sürecini büyük ölçüde tamamlayan Türk Kızılayı’nın halktan aldığı güç ve destekle daha da yenilenerek güçlendiğini vurguladı. Bu anlamda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren İlhan, Kızılay'ın ihtiyaç sahiplerine daha çok yardım ulaştırabilmesi için halkı bağış yapmaya davet etti.

İlhan, "Bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız 1 hisse bedeli karşılığı 240 YTL, 130 euro ya da 190 dolar karşılığı olmak üzere Kızılay'a ait olan 2868 hesaba yatırarak bağışta bulunabilirler. Ayrıca Türk Kızılay'ı'nın kurmuş olduğu 168 çağrı merkezinden her türlü bilgiye ulaşabilir ve kurban bağışını buradan öğreneceğiniz bilgi doğrultusunda da gerçekleştirebilirsiniz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2007 Pazartesi 11:12:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MURAFET ÖZDEMIR selemenyaylasi demircili ASRIN AGASI IP: 87.178.75.xxx Tarih : 5.11.2007 23:29:56

SAYIN BASKANIM BU GÜZEL TUTUMUNUZDAN DOLAYI SIZI KUTLARIM SAYIN BASKANIM BIR SEY ÖGRENMEK ISTIYORUM YAZMIS OLDUGUNUZ HESAP NUMARALARI TOKATTAKI HESABAMI GIDECEK YOKSA BASKA BIR HESABA YANI YANLIS ANLASILMASIN DEMEK ISTEDIGIM ANKARA SÜBESINEMI YATACAK YANI MERKEZEMI YATACAK SAYIN BASKANIM TABIKI BIZIM DÜSÜNCEMIZ MEMLEKETIMIZ TOKATTIMIZDA BÖYLE YARDIMLASMA YOGUN BIRSEKILDE BIZLER ALMANYADAYIZ ALMANYADAKI ARKADASLARIMIZA BU KONUDA AYRINTILI BILGILENDIRILMESI DAHADA GÜZEL OLUR MESELA YAZIN FESTIVAL ZAMANINDA KURBETCILERIN YOGUN OLDUGU ZAMAN GELIP HALKIMIZI BILGILENDIRSENIZ DAHA IYI OLUR SAYGILARIMLA SELEMENYAYLASI ASRIN AGASI