7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Kızımın öldürme planı yoktu

Tokat'ın Pazar ilçesinde eşi 19 yaşındaki kızı tarafından öldürülen Hanife Altın, "Kızımın öldürme planı yoktu. Böyle bir olay olmasını ben de istemezdim ama engel olamadım" dedi.


Pazar ilçesine bağlı Üzümören beldesinde babasının üzerine kızgın yağ döktükten sonra sopayla vurarak öldürdüğü iddia edilen 7 çocuklu ailenin en büyük kızı Özlem Altın (19) tutuklanarak cezaevine konulurken, baba Muhittin Altın'ın cenazesi ise toprağa verildi. Cinayetin tanığı anne Hanife Altın, olayın ardından baba evine yerleşti. Yaşadıklarını anlatan 7 çocuk annesi Altın, kocasının devamlı kendilerini tehdit ettiğini, olayın olduğu akşam oğlu Burak'ı öldürmek için elinde sopayla eve geldiğini ileri sürdü. Altın, "15 gün önce 10 gün babamın evinde kaldım. 5 gün önce de evime gelmiştim, 6. günü bu olay oldu. Boşanma davası açmıştım, büyüklerimiz geri almamızı istedi. Çareyi ayrılmakta bulmuştum, çünkü bardak taşmıştı. Ama ayrılınca da huzura eremeyeceğimi biliyordum. Yine huzur vermezdi. Onun vadesi böyleymiş" diye konuştu.


Eşi Muhittin Altın'ın olay akşamı eve sopayla geldiğini ifade eden Hanife Altın, "Oğlum Burak'ı öldürecekti. Nedenini bilmiyorum. Kızımın öldürme planı yoktu. Olay aniden oldu. Yaşanan olay sırasında diğer çocuklar yatıyordu. Engellemeye çalıştım ama olmadı" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 18:08:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?