20
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Komutan eşlerinden eğitime destek

Tokat'ta komutan eşleri rehabilitasyon merkezi öğrencilerine eğitim desteğiyle birlikte moral verdi.


Tokat Jandarma Bölge Komutanlığı'nın katkılarıyla Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Rehabilitasyon Merkezi'nde 'Sevgi Bahçesi Salonu' açıldı. Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bulut Ömer Mimiroğlu'nun eşi Sevgi Mimiroğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hüseyin Tosunlu'nun eşi Dilek Tosunlu'nun öncülüğünde Tokat İl Jandarma Komutanlığı personeli ve eşlerinin katkılarıyla toplumsal gelişimi destekleme faaliyetleri kapsamında öğrencilerin oyun oynayabileceği mekanın açılışında neşeli dakikalar yaşandı.

Vali Recai Akyel, sosyal, şefkatli ve merhametli devlet olmanın özelliği olarak bakıma muhtaç olan insanların barındırıldığı yuvada böyle bir organizasyonda emeği geçen Jandarma teşkilatına teşekkür etti. Açılışın ardından törene katılanlar öğrencilerin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi alarak salonu gezdi. Komutan eşleri ise özel eğitime muhtaç öğrencilere kol saati ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bulut Ömer Mimiroğlu'nun eşi Sevgi Mimiroğlu'nun öğrencilerleyakından ilgilenerek onlarla oyun oynaması programa ayrı bir renk kattı. Her fırsatta rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek öğrencilerle ilgilendiğini ifade eden Sevgi Mimiroğlu, artık öğrencilerle arkadaş gibi olduklarını belirterek anlatılmaz duygular içinde olduğunu kaydetti.


Törene Vali Recai Akyel, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bulut Ömer Mimiroğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hüseyin Tosunlu, İl Jandarma Komutanlığı personeli ve eşleri katıldı.

İha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 15:32:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?