5
Mayıs
2024
Pazar
TOKAT

Küçük boksöre yardım eli

Tokat'ta tek böbreği ile hayata tutunmaya çalışan annesine simit satarak yardım eden küçük boksöre yardım desteği gecikmedi.

Tokat'ta böbrek annesi 42 yaşındaki Fadime Erdem ile 14 yaşındaki oğlu Yaşar Erdem'in yaşama tutunma azminin televizyon ekranlarında yer alması sonucu yardım yapıldı. Kızılay Tokat Şubesi'nin öncülüğünde iki esnaf odun ve kömür yardımında bulundu. Kızılay tarafından ise aileye giysi ve gıda yardımı yapıldı. Kızılay Tokat Şubesi Genel Hizmet Yöneticisi Ahmet Demirağ, aileye yardımlarının devam edeceğini kaydetti. Hayattaki tek dayanağı oğlu ile yaşam mücadelesi veren Fadime Erdem ise yardımda bulunanlara teşekkür etti.

İstanbul'da kocası ile anlaşamadığı için birkaç ay önce memleketi Tokat'a dönüş yaparak, Yazıcıoğlu Mahallesi'nde bir apartmanın giriş katında ablasına ait dairede yaşamaya başlayan 42 yaşındaki Fadime Erdem, akrabaları ve komşularının yardımı ile yaşam mücadelesi veriyor. İstanbul'da yaptığı boks karşılaşmalarında 2 madalya ve onur belgesi kazanan Yaşar'ın hafta sonları simit satarak destek olmaya çalışıyor.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2014 Çarşamba 09:27:28
Güncelleme :23 Ocak 2014 Perşembe 10:05:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?