30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

Kule inşaatı tam gaz

Tokat’ın Turhal ilçesinde belediye tarafından yaptırılan kule inşaatı hızla yükseliyor.

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek müteahhit firma yetkilisinden bilgi aldı.

Başkan Gözen, 66 metre yükseklikte yapılacak olan kulenin 26. metresinin betonun döküldüğünü ifade ederek, “Hedefimiz bu inşaatımızı belirlenen sürede tamamlamak. Belki olumsuz hava şartlarından dolayı günde çok az sapma olabilir. Amacımız inşaatı sağlıklı bir şekilde tamamlamak. İnşaatta uygulanan sistem ilçemizde ilk defa uygulanmakta. Tabii ki müteahhit firma da bundan dolayı bazen sıkıntılar çekebiliyor. Bu sıkıntıları da birlikte aşmaya gayret ediyoruz” dedi.

Başkan Gözen, kulenin alt kısmında yer alan ve belediye sosyal tesis olarak inşa edilecek mekanın tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, “Bundan sonraki çalışmalarımızın ağırlığı kule kısmında olacak. Şu anki hedeflerimiz doğrultusunda 2012 yılı kasım ayı içinde kulenin seyir teras katı tamamlanacak. Yine aynı içinde kulenin en üst kısmının tamamlanarak inşaatı bitirmek istiyoruz. Tabii ki bu söylediklerimizin hepsi hava şartlarının olumlu gitmesi durumunda gerçekleşecek. Fakat olumsuz hava şartlarından dolayı aksamalar olur ise belirlediğimiz tarihte az da olsa bir sapma olabilir. Daha öncede ifade ettiğim gibi ilk hedefimiz kazasız ve belasız bir şekilde inşaatımızı tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2012 Perşembe 14:26:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal göçet IP: 88.254.139.xxx Tarih : 11.11.2012 14:01:41

 SAYIN BAŞKAN ALİ BEY Kulemizin içinde alışveriş merkezin olduğunu öğrendik ama hangi markalar firmalar geleceğini bilmiyoruz bir cevap alabilirmiyim!!!